Klik HIER om je spel te verbeteren. GRATIS verzending boven de €30

Ruilen en Retourneren


RUILEN EN RETOURNEREN

Retourbeleid

Je kunt je pakket binnen 100 dagen retourneren. Bij het retourneren van jouw bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Wij adviseren om jouw retourzending met een track&trace op te sturen zodat je bewijs hebt van de zending. Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Dit betekent ongedragen en ongebruikt, in de originele verpakking.

Vul het bijgevoegde retourformulier volledig in. Plak het bijgevoegde retourlabel op de verzendverpakking en geef je retour af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs, dit is jouw retourbewijs. CNTRL Socks is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt zijn en waarbij een verzendbewijs mist. 

Stappenplan:

1. Pak de producten in originele staat in de verpakking;
2. Plaats het ingevulde retourformulier in de verpakking;
3. Plak het meegeleverde retourlabel met tape goed zichtbaar op de doos;
4. Lever het pakket af bij het postkantoor;
5. Bewaar het verzendbewijs goed.

Handige Tips:

- Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt, zodat ze niet beschadigen tijdens de transport.
- Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is.
- Hergebruik de zak waarin je bestelling is aangekomen om afval te besparen.


Retour ontvangen in ons magazijn.

Wij verwachten jouw retourzending binnen 5 werkdagen te ontvangen in ons magazijn. Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op jouw rekening terug te storten. Houd er rekening mee dat wij alleen kunnen terugstorten op de manier zoals er betaald is. Per bank kan het verschillen hoe snel het aankoopbedrag weer op je rekening staat. 

Nieuw retourformulier nodig?

In de bevestigingsmail van de verzending is een kopie van jouw retourformulier bijgevoegd. Heb je het retourformulier niet kunnen downloaden? Doe dat dan hier.

Ruilen

Onze sokken zijn 'one size fits all' voor de maten 38 tot 46. Ruilen is dan ook niet mogelijk. Indien je een andere kleur wenst, plaats dan een nieuwe bestelling op de website en retourneer je oorspronkelijke bestelling.