RUILEN EN RETOURNEREN

Retourbeleid

Je kunt je pakket binnen 100 dagen retourneren. Bij het retourneren van jouw bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Wij adviseren om jouw retourzending met een track&trace op te sturen zodat je bewijs hebt van de zending. Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Dit betekent ongedragen en ongebruikt, in de originele verpakking.

Vul het bijgevoegde retourformulier volledig in. Plak het bijgevoegde retourlabel op de verzendverpakking en geef je retour af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs, dit is jouw retourbewijs. CNTRL Socks is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt zijn en waarbij een verzendbewijs mist. 

Stappenplan:

1. Pak de producten in originele staat in de verpakking;
2. Plaats het ingevulde retourformulier in de verpakking;
3. Vraag een retourlabel bij ons op en plak deze met tape goed zichtbaar op de doos;
4. Lever het pakket af bij het postkantoor;
5. Bewaar het verzendbewijs goed.

Handige Tips:

- Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt, zodat ze niet beschadigen tijdens de transport.
- Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is.
- Hergebruik de zak waarin je bestelling is aangekomen om afval te besparen.


Retour ontvangen in ons magazijn.

Wij verwachten jouw retourzending binnen 5 werkdagen te ontvangen in ons magazijn. Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op jouw rekening terug te storten. Houd er rekening mee dat wij alleen kunnen terugstorten op de manier zoals er betaald is. Per bank kan het verschillen hoe snel het aankoopbedrag weer op je rekening staat. 

Nieuw retourformulier nodig?

In de bevestigingsmail van de verzending is een kopie van jouw retourformulier bijgevoegd. Heb je het retourformulier niet kunnen downloaden? Doe dat dan hier.

Ruilen

Onze sokken zijn 'one size fits all' voor de maten 38 tot 46. Ruilen is dan ook niet mogelijk. Indien je een andere kleur wenst, plaats dan een nieuwe bestelling op de website en retourneer je oorspronkelijke bestelling.

GRIP

Pak de ultieme grip met de gripsokken van CNTRL Socks. De revolutionaire non-slip pads geven je de grip die je nodig hebt tijdens de wedstrijd. De grip pads lopen vanaf de tenen tot aan de hiel voor volledige grip over de hele voet. Daarnaast voorkomen ze het glijden in de schoen, zodat je sneller kunt reageren dan je tegenstander en ieder duel kan winnen. De natuurlijke materialen houden de grip pads intact en voorkomen dat ze gaan rafelen.

COMFORT

Het aangepaste design van de gripsokken van CNTRL Socks geven je het comfort dat je nodig hebt om je te focussen op de wedstrijd. Het katoen is zweet absorberend en het ademende mesh materiaal verzekert comfort in je schoen. De kwaliteit van het materiaal van de gripsokken in combinatie met de verdikte hiel en zool geven een aangename pasvorm. Daarnaast zijn de grip pads verzachtend voor jouw voet.

VOORKOM BLAREN

Met de gripsokken van CNTRL Socks voorkom je blaren. De grip pads lopen vanaf de tenen tot aan de hiel en geven stabiliteit in de schoen waardoor blaarvorming wordt voorkomen. Het zweet afvoerende materiaal zorgt ervoor dat vocht geen kans heeft om blaren te vormen.

ONE SIZE FITS ALL

De elastische vezels en de verhouding van de materialen zorgen ervoor dat de gripsokken van CNTRL Socks bij elke volwassene met een schoenmaat tussen de 38-46 goed passen. De elastische band aan de bovenkant geeft om elke voet een strakke pasvorm.

Recommended For You

SIGN UP AND GET 15% OFF YOUR FIRST PURCHASE

Subscribe to our newsletter