Klik HIER om je spel te verbeteren. GRATIS verzending boven de €30

Veelgestelde Vragen


Verzending & Levering

Wat zijn de bezorgkosten? 

Voor verzendingen naar Nederland en België rekenen wij 3,50 euro voor de bezorging van je bestelling. Vanaf een bestelwaarde van 29 euro is de bezorging gratis.  

Wat is de levertijd?
De levertijd van je bestelling is 1-2 werkdagen. 

Voor bestellingen naar België gelden andere levertijden**.

*Let op: door de huidige situatie rondom het Covid-19 (corona) virus kan de levertijd iets langer zijn door drukte bij PostNL. Wacht daarom 4 werkdagen met het navragen van je bestelling, deze kan namelijk bijna bij jou zijn!

**Let op: PostNL geeft aan 2-3 werkdagen te hanteren, maar door enorme drukte kan dit 8-13 werkdagen zijn. Excuses voor het ongemak.  


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Nee. Dit is helaas niet mogelijk. 

Leveren jullie ook in het weekend?
Alleen op zondag levert onze postkoerier niet. Op maandag tot en met zaterdag wordt je bestelling wel geleverd.  


Mijn bestelling is vertraagd.
Wat vervelend om te horen! Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Helaas hebben wij geen invloed op onze leverancier. Wij hopen dat je daar begrip voor kunt hebben. Voor vragen neem gerust contact met ons op via sales@cntrlsocks.com.

 

Productinformatie

Ik heb een beschadigd product ontvangen.
Heel vervelend om te horen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij doen er alles aan om jou het beste product te leveren. Indien je een beschadigd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dit direct voor je afhandelen. Bereik ons op customerservice@cntrlsocks.com.
Er ontbreekt een product in mijn bestelling.

Sorry! Waarschijnlijk hebben wij een foutje gemaakt bij het inpakken van je bestelling. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij jouw ontbrekende product zo snel mogelijk naar je op kunnen sturen. Bereik ons op sales@cntrlsocks.com
Ik heb een verkeerd product ontvangen. 

Sorry, onze fout! Neem zo snel mogelijk contact met ons, zodat wij je het juiste product toe kunnen sturen. Bereik ons op sales@cntrlsocks.com.
Het product ziet er anders uit dan op de website. 

Wij doen ons uiterste best om het product op de website zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zien. Kleuren kunnen soms iets afwijken. Heb je echt twijfels? Neem dan gerust met ons contact op via sales@cntrlsocks.com

Retourneren 

Wat is jullie retourbeleid?


Je kunt je pakket binnen 100 dagen retourneren. Bij het retourneren van jouw bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Wij adviseren om jouw retourzending met een track&trace op te sturen zodat je bewijs hebt van de zending. Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Dit betekent ongedragen en ongebruikt, in de originele verpakking. 
Vul het bijgevoegde retourformulier volledig in. Plak het bijgevoegde retourlabel op de verzendverpakking en geef je retour af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs, dit is jouw retourbewijs. CNTRL Socks is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt zijn en waarbij een verzendbewijs mist.  

Stappenplan:

  1. Pak de producten in originele staat in de verpakking;
  2. Plaats het ingevulde retourformulier in de verpakking;
  3. Plak het meegeleverde retourlabel met tape goed zichtbaar op de doos;
  4. Lever het pakket af bij het postkantoor;
  5. Bewaar het verzendbewijs goed. 


Handige Tips:

  • Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt, zodat ze niet beschadigen tijdens het transport.
  • Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is.
  • Hergebruik de zak waarin je bestelling is aangekomen om afval te besparen. 

 

Hebben jullie mijn retour ontvangen?

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, krijg je daarvan een bevestigingsmail. We proberen binnen 5 werkdagen het verschuldigde bedrag te hebben teruggestort op je rekening. Wij kunnen het aankoopbedrag alleen terugstorten op dezelfde manier zoals het is binnengekomen. Per bank kan het verschillen hoe snel het aankoopbedrag op je rekening staat. Als je via PayPal hebt betaald, verrekenen we het aankoopbedrag met de factuur.   

Ik heb een nieuw retourformulier nodig.

Bij de bevestigingsmail van je bestelling is een nieuw retourformulier bijgevoegd. Dit voor het geval je het retourformulier, welke bij je bestelling zat, bent kwijtgeraakt.  

Kan ik een artikel ruilen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Als je over de maat twijfelt, neem gerust contact op met onze klantenservice via customerservice@cntrlsocks.com. Wil je een andere kleur sok? Dan adviseren wij om een nieuwe bestelling te plaatsen. Het ongewenste product kun je dan naar ons retourneren. 


Privacy & Veiligheid

Privacy policy.


Wil je weten wat CNTRL Socks met jouw gegevens doen, bekijk dan de pagina Privacy Policy.  

Veilig betalen bij CNTRL.


De veiligheid van jouw geld staat voor ons hoog in het vaandel. We zijn namelijk super trots dat jullie ons product willen kopen. Daarom zorgen wij ervoor dat jij volledig veilig kunt betalen. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering bij onze payment providers kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid garanderen die jij verdient. 

Ik wil vergeten worden door jullie.

Dit is natuurlijk geen probleem. Stuur ons een verzoek via de mail (info@cntrlsocks.com) en vraag ons of de aan jouw gerelateerde data uit al onze systemen kan worden verwijderd. Zodra wij jouw mail hebben ontvangen, streven wij ernaar om je gegevens binnen 5 werkdagen uit onze systemen te hebben verwijderd. 


Orders

Welke betaalmogelijkheden zijn er?


Je kunt je bestelling afrekenen door middel van de volgende betalingsmethoden: IDEAL, Bancontact, Mastcard, PayPal, Maestro, Visa, American Express, Apple Pay, en Google Pay. 

Ik heb het verkeerde adres ingevuld bij mijn bestelling.


Neem zo snel mogelijk contact met onze klantenservice op via customerservice@cntrlsocks.com. Vernoem in je mail het juiste adres. Wij zullen dan checken of je pakket nog niet op de post is gedaan. Wij doen uiteraard ons uiterste best om je te helpen. Als je bestelling al is verzonden kunnen wij waarschijnlijk niets meer doen.  

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?


Als je je bestelling hebt geplaatst, is er een kleine kans dat je je bestelling nog kunt wijzigen. Door onze korte levertijden zijn we direct aan de slag gegaan met je bestelling. Neem zo snel mogelijk contact met onze klantenservice op. Wellicht kan je bestelling nog worden geannuleerd. Bereik ons via sales@cntrlsocks.com

Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen.

Het kan mogelijk zijn dat je bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen. We adviseren dan ook om altijd eerst even je spambox te checken. Heb je nog geen bevestigingsmail gehad? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via sales@cntrlsocks.com. Bij een betaling via IDEAL of creditcard zou de bevestigingsmail direct verzonden moeten zijn. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice!Over CNTRL

Over Ons


Wil je meer te weten komen over wie wij zijn en wat wij doen? Check de pagina 'Over Ons'! 

Algemene voorwaarden


Bekijk de pagina 'Algemene Voorwaarden' voor onze Algemene Voorwaarden. 


Privacy policy

Wil je weten wat CNTRL met jouw gegevens doet, bekijk de pagina Privacy Policy.