GRIP

Pak de ultieme grip met de gripsokken van CNTRL Socks. De revolutionaire non-slip pads geven je de grip die je nodig hebt tijdens de wedstrijd. De grip pads lopen vanaf de tenen tot aan de hiel voor volledige grip over de hele voet. Daarnaast voorkomen ze het glijden in de schoen, zodat je sneller kunt reageren dan je tegenstander en ieder duel kan winnen. De natuurlijke materialen houden de grip pads intact en voorkomen dat ze gaan rafelen.

COMFORT

Het aangepaste design van de gripsokken van CNTRL Socks geven je het comfort dat je nodig hebt om je te focussen op de wedstrijd. Het katoen is zweet absorberend en het ademende mesh materiaal verzekert comfort in je schoen. De kwaliteit van het materiaal van de gripsokken in combinatie met de verdikte hiel en zool geven een aangename pasvorm. Daarnaast zijn de grip pads verzachtend voor jouw voet.

VOORKOM BLAREN

Met de gripsokken van CNTRL Socks voorkom je blaren. De grip pads lopen vanaf de tenen tot aan de hiel en geven stabiliteit in de schoen waardoor blaarvorming wordt voorkomen. Het zweet afvoerende materiaal zorgt ervoor dat vocht geen kans heeft om blaren te vormen.

ONE SIZE FITS ALL

De elastische vezels en de verhouding van de materialen zorgen ervoor dat de gripsokken van CNTRL Socks bij elke volwassene met een schoenmaat tussen de 38-46 goed passen. De elastische band aan de bovenkant geeft om elke voet een strakke pasvorm.

Recommended For You

MELD JE AAN EN KRIJG 10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING.

Subscribe to our newsletter